Wat zoek je?

Event Talent

Introductie

Welkom in de bruisende wereld van media en entertainment, waar verandering de enige constante factor is! Van vlogs tot evenementen, games tot muziek, televisie tot social media - de creatieve industrie heeft de touwtjes in handen en blijft ons verbazen. Met de groeiende vraag naar innovatieve producten en diensten is het duidelijk dat de toekomst van de creatieve industrie hier begint!

Bij de opleiding Creative Business worden de young professionals van morgen klaargestoomd om, creatieve (media)concepten te bedenken, uit te voeren en de wereld te veroveren.

Deze getalenteerde studenten staan te trappelen om samen te werken en hun frisse kennis en inzichten in te zetten. Of je nu op zoek bent naar stages, afstudeeropdrachten, themaweken of gastcolleges, onze studenten kunnen de perfecte match zijn voor jouw organisatie.

Vierkant patroon magenta geel
7 voltijd student FW

Stages

Heeft uw bedrijf een mooie stageplaats voor onze studenten?

Esther van vliet fotografie 7754 FW


Maak kennis met Event Talent

Afstudeer-opdrachten

Studenten signaleren een praktisch probleem waarvoor een bijdrage in een oplossing wordt gezocht.

Kennis delen?

Ben je oud-student, enthousiast over event onderwerpen en lijkt het je interessant om gastcolleges te geven?

Stages

De Creative Business-studenten stappen in hun eerste studiejaar 20 weken in de praktijk tijdens hun stage om kennis en ervaring op te doen en hun carrière daarmee een vliegende start te geven.

Onze studenten werken op het coördinerende niveau binnen bedrijven die relevant zijn voor Creative Business. Ze zijn echt een onderdeel van het bedrijf en voeren één of zelfs meerdere centrale opdrachten uit om hun vaardigheden en kennis in de praktijk te brengen.

Wil je jouw team versterken met jonge, creatieve talenten met een frisse blik? Stuur dan je vacatures naar stage.cb.denhaag@inholland.nl en laat de magie gebeuren!

Laten we samenwerken aan een toekomst vol creativiteit en innovatie!

Periode jaar 1

De stage vindt plaats in jaar 1 gedurende 20 weken. 

Afstudeer-opdrachten

In het vierde studiejaar staat voor de student een uitdagende missie op het programma: de afstudeeropdracht! Hier draait alles om het laten zien van hun unieke talent om een prangende vraag uit de Creative Business (CB) industrie helemaal zelfstandig aan te pakken en op te lossen. 

Heb je een interessante afstudeeropdracht die studenten uitdaagt en voldoet aan de onderstaande voorwaarden? Een Gedragen Vraagstuk: We zoeken een uitdagend vraagstuk dat niet alleen de student inspireert, maar ook relevant is voor jouw bedrijf en de branche. Samen gaan we voor een win-win situatie!

  • De Juiste Complexiteit: Onze opdrachten zijn voldoende complex om de creativiteit en vaardigheden van de studenten te prikkelen. We geloven in uitdagingen die zowel vernieuwend als leerzaam zijn.
  • Tijdig Resultaat: We begrijpen dat tijd kostbaar is. Daarom garanderen we dat de opdracht binnen 20 weken succesvol wordt afgerond.
  • Individuele Uniek talent: Elke opdracht is een kans voor individuele groei en prestatie. Het is een unieke mogelijkheid om de expertise van een gemotiveerde student in te zetten voor jouw organisatie.

Let's connect! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Periode jaar 4

GS INHOLLAND PR 153 FW

Kennis delen?
Gastcolleges

Ben je een gepassioneerde oud-student met een diepgaande interesse in creatieve ondernemers vraagstukken? Heb je expertise ontwikkeld op verschillende deelgebieden van het Creative business domein, zoals media en entertainment, reclame en marketing, design en visuele communicatie, event management of andere deelgebieden?

Dan zijn we op zoek naar jou! Wij nodigen je uit om deel te nemen als gastspreker aan onze opleiding Creative Business. Hier kun je jouw kennis en enthousiasme delen met de creatieve geesten van morgen.

Laat ons weten welke gastcolleges je zou willen geven en welke expertise je met je meebrengt. We verwelkomen graag input en inzichten om onze studenten te inspireren en te informeren.

Deze kans staat open voor jaar 1, 2 en 3, dus er is ruimte voor continue samenwerking en bijdrage aan de groei van de toekomstige generatie creatieve ondernemers.

Periode

Jaar 1 - Gastcolleges

Periode

Jaar 2 - Gastcolleges

Periode 

Jaar 3 - Gastcolleges

Opleidingen
Gegevens

info@futureworksthehague.nl
futureworksthehague.nl

Theresiastraat 8
2593 AN Den Haag 
Nederland

© FutureWorks 2023 | webdesign Doen Communicatie