Wat zoek je?

Partners

FutureWorks is dé schakel tussen onderwijs en praktijk in regio Den Haag. Dit kunnen we alleen samen met onze partners.
We stellen ze graag even aan je voor:

MKB Den Haag

MKB Den Haag

MKB Den Haag verbindt Haagse ondernemers door netwerken, belangenbehartiging en kennis deling. Face-to-face en online. Met FutureWorks The Hague werken we samen om bedrijven en studenten te koppelen met om samen een kansrijk ondernemersklimaat in Den Haag te realiseren. MKB Den Haag is een partner van FutureWorks The Hague.

VNO NCW

VNO NCOW

VNO-NCOW is een ondernemersvereniging, met brancheorganisaties en bedrijven als lid. Ze vertegenwoordigen ondernemingen van uiteenlopende grootte en verspreid over alle sectoren, zoals beursgenoteerde bedrijven, familiebedrijven, het midden- en kleinbedrijf en jonge ondernemingen. In samenwerking met FutureWorks The Hague doen ze mee aan de opleiding Business Studies. 

Logo van Juliana Plaza

Samenwerkings-partner Julianaplaza

Atalay Celenk van Julianaplaza is ruim 25 jaar ondernemer in Den Haag. Hij heeft bijdragen geleverd aan verschillende initiatieven en collectieven, zoals het oprichten en voorzitten van de winkeliersvereniging aan de Paul Krugerlaan. Als winkelstraatmanager in de Hobbemastraat adviseert hij ondernemers. En hij heeft in Transvaal het Instituut voor nieuw Ondernemerschap (IVNO) opgericht. 

Opleidingen
Gegevens

info@futureworksthehague.nl
futureworksthehague.nl

Theresiastraat 8
2593 AN Den Haag 
Nederland

© FutureWorks 2023 | webdesign Doen Communicatie