Wat zoek je?

Nieuws

FutureWorks werkt hard aan een mooie toekomst voor talenten en het bedrijfsleven. Lees hier het laatste nieuws.

FutureWorks The Hague samenwerkingsovereenkomst Sterk voor Noord

Haagse studenten aan de slag voor wijkverbetering

Begin april 2023 werd weer een mooie, nieuwe stap gezet in de doorontwikkeling van FutureWorks The Hague. Lucas Rurup, locatiedirecteur van Inholland Den Haag, ondertekende samen met wethouder Bianca Bremer de samenwerkingsovereenkomst voor het programma ‘Sterk voor Noord’ van de gemeente Leidschendam-Voorburg. FutureWorks The Hague sluit aan als nieuwe partner en zet studenten in voor maatschappelijke vraagstukken in de wijk.

FutureWorks The Hague lancering

Inholland Den Haag lanceert platform FutureWorks The Hague

Investeren in jong talent is belangrijker dan ooit mede vanwege de krapte op de arbeidsmarkt. Daarnaast levert het bedrijven en organisaties vaak inspirerende inzichten op door te werken met studenten die vanuit hun studie zorgen voor creatieve inzichten. Inholland Den Haag lanceerde eind vorige week het platform FutureWorks The Hague waarmee het de handen ineen slaat met het bedrijfsleven.

Samenwerkingspartner Julianaplaza

Samenwerkingspartner Julianaplaza 

Atalay Celenk houdt kantoor in de huiskamer van de samenleving de Julianakerk gevestigd in Transvaal. Als sociaal ondernemer initieert hij vanuit deze centrale locatie samen met verschillende netwerkpartners sociaal maatschappelijke activiteiten voor Transvaal en de Schilderswijk waar verbinding en diversiteit centraal staan. Hij steunt ook het initiatief van Businessloket070 spreekuur voor (startende) ondernemers op dinsdag 10:00 tot 12:30 uur.

Opleidingen
Gegevens

info@futureworksthehague.nl
futureworksthehague.nl

Theresiastraat 8
2593 AN Den Haag 
Nederland

© FutureWorks 2023 | webdesign Doen Communicatie